Koupelny na klíč

Technologie pokládky dlažby balkónů a teras

 

Balkony a terasy byly vždy dlouhodobým zdrojem problémů jako odmrzání dlažeb porušení izolací, protékání a podobně. Nový způsob realizací přináší řadu výhod a eliminuje nepříznivé doprovodné aspekty dosavadní instalace terasových systémů.

Výškově stavitelné terče, s možností výkyvné hlavy, se přizpůsobí různým druhům podkladu bez nutnosti výrazného stavebního zásahu do terénu. Tento systém zajišťuje vysokou míru univerzálnosti, jednoduchosti instalace a představuje elegantní způsob řešení pokládky v náročnějším prostředí. Pokládku dlažby na terče si můžete prohlédnout v novém videu:

 
Mezi hlavní a nesporné výhody řadíme skutečnosti, že dochází k efektivnější tepelné izolaci za pomoci neustálé cirkulace vzduchu mezi podlahou a hydroizolačním povrchem. Tento prostor zároveň poslouží i jako flexibilní úschova pro rozvody vody a elektroinstalaci, k níž se majitel může kdykoli jednoduše dostat, čistit síta na vpustích, kontrolovat nebo opravovat, instalaci.

Úzké spáry mezi dlaždicemi fungují jako drenážní systém a dovolují tak rychlý odtok vody. Dokonale plochý povrch zajišťují podložky ve spolupráci se snadnou stavitelností terčů. Za použití montážního klíče dosáhnete požadovaných nastavení, tedy rovné celistvé plochy. Nerovnosti a sklony povrchu již nebudou tvořit složitě řešitelný problém.

Vypracujeme Vám projekt , stejně tak Vám pokládku zrealizujeme.



Aktualizováno: 26.09.2016 19:55
Zpět na seznam
Novinky
Spokojený zákazník

Dobrý den,

chtěli bychom Vám poděkovat za vydařený návrh koupelny, ve skutečnosti vypadá ještě mnohem lépe :)

Zdraví

Jakub Svatoš
Dotazy nebo poptávky
Máte dotaz? Napište nám...
Jméno a Příjmení:*

Telefon:

E-mail:*

Dotaz:
*Údaje označené hvězdičkou jsou povinné.
Gabriel koupelny s.r.o.
Copyright © Gabriel koupelny s.r.o.