Koupelny na klíč

Koupelnové desky do privátu i veřejných prostor

 

Koupelnové desky jsou vyrobeny z aglomerátu firmy Quarella. Desky se vyrábí ve formátech 305x124x2 cm nebo 307x141x2 cm. Vysoká pevnost, kompaktnost a velice snadná čistitelnost a zejména široká paleta barev a designu, umožňuje tyto desky použít v jakémkoli interiéru, stejně tak privátním jako luxusním veřejném. Ve výrobním závodu TechnoArt tyto základní desky libovolně formátujeme na vodním paprsku a leštíme jejich hrany pomocí nejmodernějších leštících strojů.  Dojem masivních kamenných desek nebo bloků, docílíme ve výrobě vrstvením a lepením kolorovaného lepidla.

Fotografie z vybraných realizací naleznete níže v galerii.

Samozřejmostí úspěšného podnikání není v dnešní době jen profesionalita Vás a Vašich zaměstnanců, ale také interiér, ve kterém Váš klient tráví čas v době jednání, uzavírání smluv, školení nebo si pochutnává na dobré večeři či drinku.
Toalety jsou prostorem, kde je klient sám a tříbí svoje myšlenky a náladu, proto by tento prostor měl být Vaší vizitkou. Velkoformátový obklad je dnes samozřejmostí a proto je zde nasnadě použít i luxusní desku pro zápustná umyvadla.

Realizace z našeho nového New Living Center naleznete na posledních dvou fotografiích v galerii níže.


zavřít
zavřít
zavřít
zavřít

Aktualizováno: 22.03.2016 07:55
Zpět na seznam
Novinky
Spokojený zákazník

Bezvadná spolupráce, děkuji za vše.

Petr Tatek
Dotazy nebo poptávky
Máte dotaz? Napište nám...
Jméno a Příjmení:*

Telefon:

E-mail:*

Dotaz:
*Údaje označené hvězdičkou jsou povinné.
Gabriel koupelny s.r.o.
Copyright © Gabriel koupelny s.r.o.